Als accountmanager van ABNAMRO adviseerde je ons destijds bij de aankoop van ons bedrijfspand. Nu 20 jaar later stonden wij voor lastige keuzes waaronder: hoe gaan wij verder met ons bedrijf? We zochten iemand die we konden vertrouwen die ons hierbij kon helpen. En dat heb je gedaan, nu als zelfstandig bedrijfsadviseur. Door met jou in zee te gaan tekende zich een nieuw toekomstperspectief voor ons af.

Je hebt ons inzicht gegeven in wat onze mogelijkheden waren. Door jouw advies maakten wij keuzes en kwamen wij in actie. Resultaat: Ons bedrijfspand is verkocht en Doddel Design gaat op een andere locatie een nieuwe koers varen. En je hebt er ook nog eens voor gezorgd dat we geld hebben bespaard en bezuinigingen hebben doorgevoerd. De cirkel is rond!

Heel hartelijk bedankt voor de bijzondere en prettige begeleiding die we van jou gehad hebben. Zeer “heartful”. Het was een boeiend proces. Mede dankzij jou maken wij in 2017 een frisse start.

Ton en Trees Verwater, DODDEL DESIGN

“Als zzp’er is het makkelijk je te verliezen in details wanneer je alles zelf doet. 
Hoe fijn is het dan, als er vanuit helicopterview naar je bedrijf gekeken kan worden door iemand die feilloos kan aangeven waar de winstpunten liggen en waar dringend aan gewerkt moet worden. Owen de Vries is zo iemand. 
 
Met zijn geweldige zelf ontwikkelde methode heb je in principe binnen 10 minuten helder wat de blauwdruk van je bedrijf is en waar je aan de slag moet of moet verbeteren. Owen is door zijn rustige, humoristische maar vooral zeer diepe bedrijfskennis in staat je goede richtingen en adviezen te geven, ongeacht in welke sector je zit. Zijn methode werkt voor elke branche en door zijn advies zie ik mogelijkheden die ik eerder nog niet zag.
 
Ik ben heel blij met de waardevolle tips en adviezen en meteen aan de slag gegaan. Ik kan Owen aan iedereen aanraden die op zoek is naar een bedrijfsadviseur die meteen tot de kern komt, je helpt te groeien en je veel verder leert te kijken om je bedrijf toekomstproof te maken” Latifa El-Guada, styliste, Antwerpen.

 

Owen heeft mij in 2017 geholpen om weer focus te hebben op mijn bedrijf. De gesprekken met Owen hebben me veel gebracht. Ik weet waar ik naar toe wil groeien en welke stappen ik hierin heb te ondernemen. Owen werkt op verschillende niveaus. Allereerst is hij down to earth en brengt hij structuur in mijn denken en gesprekken. Daarnaast is hij ook sensitief waardoor hij aanvoelt waar de knelpunten zitten. Met humor en luchtigheid weet hij deze zichtbaar te maken. Door zijn jarenlange ervaring in het midden en klein bedrijf brengt hij veel kennis met zich mee en weet hij deze te vertalen naar mijn bedrijf. Owen heeft mij heel goed aangevoeld, mij ook uitgedaagd, levert maatwerk en werkt vanuit zijn hart!

Odet Sleeswijk, Tara Loopbaanbegeleiding

 

 

 

Nogmaals dankjewel voor alle hulp, begeleiding en steun voor ons afstudeerproject over sociale ondernemingen in de afgelopen paar maanden. Het was heel fijn om jou en jouw model te leren kennen. Ik en Iris hebben veel van jou geleerd en we vonden het heel leuk om met jou samen te werken. Wij waarderen jouw input zeer. De ondernemersvlieger zullen we zeker nooit vergeten ?. 

Iris Vergeer / Gawninder Jit Singh

Avans

 

Als je iemand zoekt die kritisch naar je bedrijf kijkt, dan heb je aan Owen een goede! Fijne partner om mee te sparren.

Christine Geldtmeijer

Cryon schoonheidssalon